SĂ STRÂNGEM O ARMATĂ DE COPII ȘI OAMENI MARGINALIZAŢI, CARE SĂ DUCĂ EVANGHELIA ÎN PĂRŢILE NE-EVANGHELIZATE ALE ROMÂNIEI

Despre Mâini Deschise

Mâini Deschise aduce împreună oameni din România şi din alte ţări care sunt dedicaţi să atingă viaţa copiilor şi oamenilor săraci cu Evanghelia lui Isus Hristos. Datorită condiţiilor sărace din România, este vital să avem un plan eficient care nu este concentrat doar pe a câştiga suflete, dar şi pe a sluji nevoilor fizice evidente. Oamenii au nevoie de asemenea să ştie că există un Dumnezeu care îi iubeşte adânc şi care are un scop pentru vieţile lor; dar întunericul spiritual domină în mijlocul sărăciei extreme şi a lipsei de perspectivă.

Brad şi Nora Hayes şi familia lor sunt de origine din Milwaukee, Wisconsin (SUA) dar au locuit ca misionari în România din 2001. În timpul când au locuit în Statele Unite, familia Hayes a lucrat împreună activ pentru a le sluji săracilor şi celor nevoiaşi şi a le duce vestea bună a lui Isus Hristos. În 1996 Brad a vizitat România pentru prima dată într-o scurtă călătorie misionară şi acolo a realizat că Dumnezeu îl chema împreună cu familia să se dezrădăcineze şi să se mute în România. În 2003 familia Hayes a fondat Organizaţia Misionară Mâini Deschise pentru România cu sediul în Călăraşi, România. Lucrarea şi echipa Mâini Deschise continuă să crească în activităţi şi influenţă pe măsură ce împlinesc viziunea dată de Dumnezeu de a "strânge o armată de copii şi oameni marginalizaţi care să ducă Evanghelia în părţile neevanghelizate ale României". Extinderea lucrării Mâini Deschise îi permite lui Brad să călătorească la nivel internaţional şi să vorbească despre misiunea mondială, evanghelizare... pasiunea inimii lui Isus.

Planul nostru este să lucrăm cu şi prin bisericile locale din jurul Călăraşiului pentru a evangheliza şi a forma mai multe biserici. Este binevenită implicarea bisericilor, indivizilor şi a grupurilor de misiune pe termen scurt în a ne ajuta să atingem acest scop. Echiparea, susţinerea şi formarea liderilor constituie un aspect vital al lucrării pentru a ne îndeplini viziunea. Sunt mai mult de 100 de sate mici în jurul Călăraşiului care nu au nici o influenţă creştină reală. Prin implicarea în biserici, Mâini Deschise are multe ocazii de a întâlni nevoi materiale şi de a le distribui ajutoare primite din alte ţări.

    Link-uri Rapide

Scrisoare de informare    Înscrie-te Astăzi...

Nume / Prenume

Email