SĂ STRÂNGEM O ARMATĂ DE COPII ȘI OAMENI MARGINALIZAŢI, CARE SĂ DUCĂ EVANGHELIA ÎN PĂRŢILE NE-EVANGHELIZATE ALE ROMÂNIEI

Călătorii Misionare

Vizitaţi-ne în România

Plănuiţi o călătorie misionară pe termen scurt. Grupuri de până la 20 persoane pot fi cazate în condiţii de siguranţă; acesta rezultă de obicei într-o experienţă ce vă va transforma viaţa. Noi vă vom ajuta să coordonaţi toate detaliile călătoriei.

Întrebări frecvente

În aceste călătorii, oamenii pot veni doar în grupuri? Sau și separat?

Cât durează o călătorie?

Ce voi avea nevoie să aduc cu mine în acestă călătorie?

Ce fel de activităţi vom face în călătorie?

Care sunt efectele pozitive ale unei călătorii misionare pe termen scurt?

Sunt în siguranţă să vizitez România?

Cum este vremea în Romania?

Trebuie să învăţ limba română?

Ce feluri de mâncare vor fi disponibile în călătorie?

Unde vom locui în perioada călătoriei în Romania?

Cum călătorim ca să ajungem Romania?

Cât costă o călătorie în mod normal?

Ce putem face ca să ne pregătim echipa pentru ca acestă călătorie să fie cât se poate de eficientă?


În aceste călătorii, oamenii pot veni doar în grupuri? Sau și separat?

Vă incurajăm să veniți și individual, dar putem găzdui grupuri de până la 20 persoane. Călătoriile misionare au ca rezultat, de obicei, un impact care schimbă vieți. Noi vă vom ajuta să aranjați toate detaliile pentru călătorie. Grupuri de peste 20 persoane sunt de asemenea bine primite, dar necesită o planificare mai bună.


Cât durează o călătorie?

O călătorie durează de obicei între opt şi zece zile. De exemplu, dacă sunteţi în SUA, o să plecaţi într-o zi de vineri, şi ajungeţi în România sâmbătă, şi de obicei vă întoarceţi cândva weekendul următor.


Ce voi avea nevoie să aduc cu mine în acestă călătorie?

În afară de o inimă de slujitor şi o foame pentru ceea ce poate face Dumnezeu prin tine, nu prea multe. Ei bine,şi alte câteva lucruri. Citeşte ghidul planificării excursiei pentru a obţine o imagine de ansamblu a lucrurilor ce trebuiesc aduse.


Ce fel de activităţi vom face în călătorie?

Putem planifica o călătorie care să folosească pe deplin talentele echipei voastre. Începând cu evenimente de evanghelizare pentru copii până la proiecte de construcţii, planificăm călătorii care să folosească eficient darurile pe care Dumnezeu le-a pus în echipa voastră.


Care sunt efectele pozitive ale unei călătorii misionare pe termen scurt?

Sunt multe efecte pozitive ale unei călătorii misionare, atât pentru români, cât şi pentru cei care vin în misiune.

Apăsaţi aici pentru a citi despre diferitele efecte pozitive.


Sunt în siguranţă să vizitez România?

Da, este categoric sigur să vizitaţi România. Deşi există o serie de sfaturi pentru a vă ajuta să vă protejaţi bunurile, acesta este, în general, un loc sigur, cu mai puţină violenţă decât în multe locuri din America. Câteva lucruri pe care să le ţineţi minte: ar trebui să vă păziţi întotdeauna bunurile dumneavoastră în timp ce călătoriţi în România, şi în timpul în care vă deplasaţi prin România. Ar fi indicat să vă păstraţi banii într-o borsetă în timp ce călătoriţi. Este un loc potrivit să vă păstraţi banii într-un loc mai puţin vizibil pentru cei din jurul vostru, dar să aveţi şi paşaportul cu voi în orice moment. România este un loc sigur, totuşi, în România sunt şi oameni foarte săraci. Evitaţi să vă etalaţi banii, pentru ca să nu deveniţi ţintă şi să fiţi jefuiţi.

În timp ce sunteţi în România rămâneţi întotdeauna câte doi sau în grup. Nu ieşiţi de unul singur. Acesta este un lucru înţelept pentru voi atât timp cât sunteţi într-un loc în care nu vorbiţi limba maternă. Pe măsură ce luaţi parte la activităţi, ascultaţi cu atenţie sfaturile oferite de echipa Mâini Deschise. Sfaturile oferite de cei din echipă sunt o resursă foarte bună de a vă păstra călătoria în condiţii de siguranţă. Puneţi întrebări dacă aveţi nelămuriri.


Cum este vremea în România?

Vremea în România este similară cu cea din centrul şi vestul Statelor Unite. Verile călduroase sunt urmate de vreme racoroasă toamna si ierni reci. În funcţie de perioada în care călătoriţi, comunicaţi cu coordonatorul grupului vostru cu privire la ce fel de haine să vă aduceţi. Este mai mult decât probabil să mergeţi în zone cu drumuri noroioase (în funcţie de vreme). Amintiţi-vă să aduceţi încălţăminte pentru drumeţii, pentru a vă simţi confortabil atunci când vom merge pe jos în aceste zone. Dacă vremea este umedă, nu strică să aveţi o pereche suplimentară de încăţăminte în cazul în care este nevoie să curăţaţi sau să uscaţi prima pereche.


Trebuie să învăţ limba Română?

Nu, nu aveţi nevoie să învăţaţi limba română pentru călătorie. Toate activităţile programate vor fi planificate pentru a include traducători. Orice dorinţă de învăţare a limbii române este opţională, şi un timp scurt de studiu poate îmbunătăţi călătoria vostră, pentru că veţi putea comunica despre lucruri elementare cu oamenii cu care veniţi în contact în diferite ocazii în timpul lucrării


Ce feluri de mâncare vom avea în călătorie?

Cele mai multe mese pe care le veţi avea pot fi comparate cu mâncarea din SUA . Ocazional,se vor pregăti câteva mese în stil românesc. Dacă aveţi ocazia de a lua masa cu români, acestia vă vor trata cu mult respect şi vă vor oferi ce au mai bun. Românii sunt recunoscuţi pentru ospitalitatea lor. Serviţi ce vi se oferă pentru a vă arăta politeţea şi respectul faţă de ce fac ei pentru voi.

În timp ce sunteţi în România, veţi avea o mulţime de ocazii să cumpăraţi gustări şi băuturi, care se compară cu cele din străinătate. Apă plată îmbuteliată de calitate este uşor de găsit.


Unde vom locui în perioada călătoriei în Romania?

În timp ce vă aflaţi în România, s-ar putea să staţi cu familia Hayes. Ei au o locuinţă de dimensiune normală şi un garaj care a fost transformat într-un dormitor, cu instalatii sanitare complete. Există, de asemenea, apartamente unde pot fii găzduite până la 15 persoane.


Cum călătorim ca să ajungem Romania?

În mod normal, veţi lua un zbor spre Europa, şi apoi încă un zbor spre Bucureşti, România. De la aeroport în Bucureşti veţi fi preluaţi de către membrii echipei Mâini Deschise. De acolo, mai este de parcurs un drum cu masina de aproximativ două ore până în Călăraşi, unde veţi sta pe timpul călătoriei.


Cât costă o călătorie în mod normal?

O călătorie de obicei, costă în jur de 1.300 dolari (USD). Această sumă include transportul aerian estimat între 800 şi 1.200 dolari şi aproximativ 300 dolari pentru produse alimentare şi necesităţile de bază pentru o călătorie de 9 zile. Pot apărea schimbări de preţuri.


Ce putem face ca să ne pregătim echipa pentru ca acestă călătorie să fie cât se poate de eficientă?

Ne bucurăm că aţi întrebat. Aici sunt principalele lucruri practice testate în timp pentru a vă pregăti echipa:
  • Formaţi un grup de oameni - În timp ce citiţi aceste rânduri, Domnnul a şi pregătit inimile celor care se vor alătura grupului. Dacă nu, El o va face. În călătoriile trecute, darurile unice, talentele şi aptitudinile care s-au completat reciproc au făcut grupurile foarte eficiente pentru scopul călătoriei.
  • Desemnaţi un lider - Este important să se desemneze o singură persoană, nu neapărat pastorul, care să coordoneze detaliile şi planificarea călătoriei. Comunicând totul printr-o singură persoană, este foarte probabil ca niciun fel de detalii importante nu vor fi trecute cu vederea.
  • Implicaţi un Păstor - O puternică implicare pastorală va creşte eficacitatea călătoriei dvs, pentru că toată organizarea bisericii poate susţine misiunea ta.
  • Programaţi o întâlnire cu o echipă / persoană care a fost într-o astfel de călătorie - Unii dintre membrii echipei vostre poate au fost deja într-o călătorie în România. Indiferent dacă aceştia au mai fost sau nu, este important ca toţi membrii echipei să se întâlnească pentru a răspunde la întrebările şi detaliile planului de călătorie. Cu cât vă pregătiţi mental şi fizic pentru evenimentele de zi cu zi şi în ce priveste întrebări generale, cu atât mai eficient va fi grupul vostru. Există persoane care doresc să se întâlnească cu grupul vostru dacă doriţi să programaţi o întâlnire de planificare. Contactati-ne dacă doriţi să programaţi o întâlnire pentru a discuta orice întrebări sau probleme pe care le aveţi în planificarea călătoriei voastre.


 


 

    Link-uri Rapide

Scrisoare de informare    Înscrie-te Astăzi...

Nume / Prenume

Email